27. February 2024

Ennen kuin sitoudut Bitcoin IRA:han, on tärkeää tietää tarkalleen, mihin olet ryhtymässä. Tämä artikkeli tarjoaa perusteellisen katsauksen Broad Financialin vaihtoehtoihin.

Jos et ole vielä päässyt mukaan kryptovaluuttoihin, olet jäljessä. Etkä halua missata tätä käyrää. Tätä artikkelia kirjoitettaessa Bitcoin on kaikkien aikojen korkeimmillaan 52 021,48 dollarissa.

Kryptovaluuttojen ensimmäiset omaksujat olivat niitä, jotka uskoivat käsitteeseen filosofisella tasolla. Samaa voidaan sanoa lohkoketjun ensimmäisistä omaksujista tai sähköautojen ensimmäisistä käyttäjistä.

Mutta kuten keskustelemme tässä Bitcoin IRA -katsauksessa, suuri osa väestöstä on nyt kääntymässä kryptojen puoleen taloudellisten tarpeidensa tyydyttämiseksi. Näihin kuuluvat sijoittajat, jotka työskentelevät Bitcode Al kanssa, joka on innovatiivinen yritys vaihtoehtoisen valuutan alalla.

Tässä on, mitä sinun on tiedettävä Broad Financialin Bitcoin IRA:sta.

Lainanotto Bitcode Al

Kun lainaat Bitcode Allta, siirry sovelluksen “Lainaa”-osioon ja valitse kryptotyyppi ja summa. Anna sitten lainan vakuus tallettamalla omaisuuserä. Panostamasi vakuuden arvo vaikuttaa suoraan summaan, jonka voit lainata.

Mikä muu voi vaikuttaa lopulliseen lainasummaan? Muita tekijöitä, jotka voivat heiluttaa lukua, ovat muun muassa sen omaisuuserän käytettävissä oleva likviditeetti, jonka haluat lainata. Ennen prosessin loppuun saattamista Bitcode Al pyytää sinua myös valitsemaan vaihtuvan tai vakaan koron.

Bitcode Aln vaihtuva korko lasketaan senhetkisten kysyntä- ja tarjontakorkojen perusteella. Mitä tulee alustan vakaaseen korkoon? Kyseessä on lyhytaikainen kiinteä korko, johon sisältyy mahdollisuus mukautua tulevaisuudessa markkinoiden muutosten perusteella.

Bitcode Al Crypto

Bitcode Al luottaa omaan valuuttaan, joka tunnetaan nimellä LEND. Se käyttää joskus myös vanhempaa nimeään ETHLend. Kuinka monta tokenia LEND-toimituksessa on yhteensä? Lähes 1,3 miljardia.

Miten LEND-token toimii? Ethereumin ERC-20-standardien avulla kehitettyä Bitcode Aln natiivikolikkoa hyödynnetään, jotta saadaan alennuksia transaktiomaksuista. LEND-sijoittajat nauttivat myös osuudesta alustan transaktiomaksuista alustan sitoutumisesta ja turvaamisesta.

Mihin voit vaihtaa LEND-tokeneita? Voit vaihtaa ne alustan toisen version kolikoiksi, BITCODE AL:ksi. BITCODE AL:n suhde on 100:1 (Lend:BITCODE AL). Voit panostaa BITCODE AL:n Safety-moduulissa, jotta voit alkaa saada Safety-palkkioita.

Mitä Safety Module tekee? Se lieventää alijäämätapahtumiin liittyviä riskejä. Jos alijäämä syntyy, 30 prosenttia panostetuista tokeneista käytetään alijäämän kattamiseen.

Missä Safety-palkkiot on rajattu? 400 Bitcode Alen päivässä. Tutustu nyt lainalaskureihimme saadaksesi paremman käsityksen nykyisistä varoistasi ja siitä, mitä voisit ansaita Bitcode Alilla.

Kryptovaluutta muuttaa tapaa, jolla teemme liiketoimintaa ja hoidamme raha-asioita. Esimerkkinä tästä on edelleen Bitcode Alssa tehtävä työ sen varmistamiseksi, että ihmisillä on mahdollisuus ansaita korkoa talletuksilleen.

Bitcode Aln ainutlaatuinen, ETHLendin innoittama lähestymistapa prosessiin perustuu lainauspooleihin ja turvamoduuliin asiakkaiden turvallisuuden ja mielenrauhan varmistamiseksi. Natiivit tokenit, kuten LEND- ja BITCODE AL-krypto, tukevat näitä transaktioita, mikä tekee prosessista virtaviivaisemman ja turvallisemman.

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää siitä, miten DeFi ja CeFi muokkaavat rahoitusalaa? Selaa uusimpia vertailujamme nyt.